Een artikel ruilen of retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! Onderkleding wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.

Retourzendingen en de kosten hiervan zijn voor risico van de koper. Mantano mode & lifestyle is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij het Post NL servicepunt naar het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Ruilen

Is de maat niet goed of heb je toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kan je dat artikel ruilen. Je betaalt dan geen retourkosten. Kijkt je wel eerst even in onze webshop voor de beschikbare maten en kleuren.

Zo werkt ruilen:

1. Je stuurt een mail naar webshop@mantano.nl en je krijgt van ons een digitale brief waarop onze adresgegevens staan, zodat je weet waar je de zending naar retour kan sturen.
2. Je vult de gegevens in van de artikelen die u wilt ruilen op het formulier dat is meegezonden met uw bestelling. Je kunt dat formulier ook hier downloaden.
Je vult in welke maat of kleur u daarvoor in de plaats wilt ontvangen.
3. Je verpakt het artikel in de originele doos, inclusief dit formulier en de bijbehorende
afleverbon.
4. a) Je geeft het pakket af bij een Post NL Agentschap. Via www.postnl.nl kunt u op
basis van uw postcode het dichtsbijzijnde Postagentschap opzoeken. De doos moet
goed worden dichtgeplakt. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd.
b) Je geeft het pakket af in onze winkel.
5. Wij sturen je het gewenst artikel toe als wij uw pakket ontvangen hebben. Een
retourzending via Postnl is maximaal 5 werkdagen onderweg naar ons.

Tip: wil je zeker zijn van uw ruiling? Neem dan alvorens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij dragen er zorg voor dat het gewenste artikel indien voorradig voor je gereserveerd wordt. Zo ben je verzekerd van uw ruiling!

Retourneren

Indien je een artikel wilt retourneren via Postnl agentschap,

Je stuurt het pakket naar:

Mantano mode & lifestyle, Willibrorduslaan 14, 5581GE Waalre.

Retourzending is op eigen kosten.

Wij storten dan binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het artikel betaald is. Bij retourneren in de winkel geven wij je meteen het aankoopbedrag terug. Een retourzending die is ingeleverd bij een Postnl agentschap wordt uiterlijk 5 werkdagen na inlevering geretourneerd bij Mantano mode & lifestyle. Bij ontvangst krijgt de klant een e-mail met daarin de ‘bevestiging van ontvangst’. Op dit moment zijn de retour en het aankoopbedrag al verwerkt.

Zo werkt retourneren:

1. Je stuurt het pakket naar:

Mantano mode & lifestyle, Willibrorduslaan 14, 5581GE Waalre.

Retourzending is op eigen kosten.

2. Je verpakt het artikel in de originele doos.
3. a) Je geeft het pakket af bij een Postnl agentschap.
Voor een overzicht van de Postnl agentschap kijkt op www.postnl.nl De doos moet goed worden dichtgeplakt. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd.
b) Je geeft het pakket af in onze winkel. Vergeet je daarbij niet de bevestiging van je bestelling mee te nemen.

Ruilen of retourneren in de winkel

Woont of werkt je in de buurt? Of brengt je graag een bezoek aan onze winkel? Kiest je er dan voor uw bestelling in Waalre te ruilen- en/of retourneren. De retourtermijn betreft 14 dagen vanaf het moment van bezorging. Wij vragen je de orderbevestiging mee te nemen en bij voorkeur je bestelling te vervoeren in de originele verpakking!